Як зробити гамбургер будинку.


Як зробити гамбургер будинку.
Гамбургери – це не тільки відмінне частування для пікніка або дитячого дня народження, таке блюдо можна взяти з собою в дорогу або використовувати в якості перекусу на роботі. Існує безліч рецептів приготування гамбургерів, для них можуть використовуватися найрізноманітніші соуси та інші інгредієнти – давайте ж дізнаємося, як зробити гамбургер в домашніх умовах. Щоб ваші бургери були смачними, необхідно попередньо розрізати булочки навпіл і підсмажити на сковороді без масла або решітці. Під час маринування лука займіться котлетами – до яловичого фаршу (краще всього від молодого тварини, м’ясо краще купити і перекрутити на м’ясорубці вже вдома) додайте сирої або смажену цибулю, яйце, а також трохи мінеральної води (це зробить котлетки ніжніше). Також ви можете знайти все необхідне на ресурсі купить мини бургеры с доставкой.
Ретельно вимісити фарш руками – м’ясо повинно випустити сік і стати пластичним. Сформуйте 4 плоскі котлети мокрими руками (за розміром вони повинні трохи перевершувати діаметр булок, адже м’ясо схильне «стискатися» під час смаження). Для смаження увімкніть сильний вогонь, який посприяє швидкому утворення підсмаженої кірочки.
Пара хвилин для кожної сторони – і готові котлетки. Нижню частину булочки промажте сумішшю кетчупу з майонезом, це досить смачний соус, зверху укладіть котлету, поверх неї – пластинку сиру, наступними будуть йти гурток помідора і кілька кілець маринованої цибулі, тонкі пластинки маринованого огірка. Завершить композицію митий лист зеленого салату і верхня частина. Розріжте булочку впоперек, низ намажте приготованим соусом.